Zlati prinasalci

Varstvo psov - Pasji hotel

Kosmatinec drugemu kosmatincu:

"A veš, stari, tam imajo velik ograjen vrt za kužke, ki smo radi zunaj. Imajo čudovito kočo s tremi spalnicami in teraso, posebej še dve koči in pasje luksuzen kavč, na katerem lahko lenariš, se preteguješ, sanjariš o postavnih pasjih gospodičnah…. Uf, in če je vroče…bazenček za pse! Zakon, ti rečem!


In, ja, za kakšnega kužka, ki je tako vajen, imajo pesjak – ampak pesjak ni pravi pesjak – je posebej ograjen del vrta, ki ima svojo kočo, zelenico in nadstrešek – meni se zdi, da je vse skupaj večje, kot naša dnevna soba! 


Če pa hočeš bivati v hiši…tristo kosmatih, to je šele luksuz! Pravi človeški kavč, namenjen psom! Udobje na višku, ti rečem! No ja, nekateri fifiji se bojijo višine. Tistim da nadomestna mama mehko ležišče na tla. Saj veš, tako kot se spodobi za scrkljančke!

Jaz vsako leto rabim malo miru, da se spočijem od mojih in si privoščim čohanje še katerih drugih rok. Predvsem pa družba in sprehodi, to!!! Tako da grem letos spet k njim na počitnice. Še ti si doma izprosi, da ti za par dni rezervirajo FITLUX PASJI HOTEL."

  • S seboj naj ima svojo ovratnico in hrano.

    Obvezno mora imeti s seboj svoj osebni dokument (potni list).

  • Pogoj za bivanje pri nas je redno cepljenje kužka in aktivna zaščita proti klopom in bolham ter zaščita proti notranjim parazitom. Kuža mora priti počesan (izkrtačen).
Cenik:
 
- dnevno varstvo (do 12 ur): 15€/dan
 
- dnevno varstvo z nočitvijo: 20€/dan
 
- varstvo goneče psičke: 30€/dan 
 
- v kolikor hrane ne prinesete s seboj: 2€/dan

Prinešena embalaža s hrano mora biti obvezno označena s kužkovim imenom.
 
- varstvo bolnega psa, psa, ki zahteva posebno nego, aplikacijo zdravil, previjanje rane - vse, kar odstopa od običajnega: +2€/dan
 
- varstvo v času 23.12. - 2.1.: 30€/dan 
 
- vsak naslednji pes iz iste družine: dnevno varstvo 10€/psa, z nočitvijo 15€/psa 
 
Cenik velja od 10. 1. 2019 dalje.